loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Content Image 120

Onderhoud RAM

Iedereen wil op z'n RAM kunnen rekenen als hij hem nodig heeft. De beste garantie daarvoor is uw auto regelmatig te laten controleren en onderhouden bij een erkende dealer (werkplaats) Sami Auto’s. Wanneer het voorgeschreven onderhoud tijdig wordt uitgevoerd door onze speciaal opgeleide monteurs, die werken met de juiste gereedschappen en testapparatuur, en daarbij uitsluitend originele onderdelen gebruiken, komt dat bovendien het waarde behoud van uw Pick-Up ten goede

Content Image 121

WANNEER IS HET TIJD VOOR EEN ONDERHOUDSBEURT?

Voor elke Dodge RAM DS of DT-modellen is door de fabrikant een onderhoudsschema opgesteld waarin nauwkeurig staat aangegeven welke werkzaamheden wanneer moeten worden uitgevoerd om ervoor te zorgen dat alles perfect blijft werken.

Content Image 122

WAAROM IS REGELMATIG ONDERHOUD ZO BELANGRIJK?

Onderhoud 'volgens het boekje' met onder andere regelmatige controle van de remmen, vervanging van het luchtfilter en verversing van de motorolie, is de beste manier om uw auto in optimale conditie te houden. Het voorkomt een verslechtering van de rijeigenschappen en een toename van het brandstofverbruik en de emissies. Bovendien wordt het risico op pech onderweg er aanzienlijk door verkleind.

Content Image 123

WELKE WERKZAAMHEDEN WORDEN BIJ EEN ONDERHOUDSBEURT UITGEVOERD?

Bij een onderhoudsbeurt worden niet alleen de motorolie ververst en het oliefilter vervangen, maar worden ook de Wi-TECH updates luchtfilter, interieurfilter, bougies, en transmissieolie, achteras olie, tussenbak olie, de koelvloeistof en remvloeistof gecontroleerd en zo nodig bijgevuld of, afhankelijk van het aantal gereden kilometers, ververst. Deze eenvoudige checks dragen bij aan een vlekkeloos functioneren van uw auto en het behoud van zijn goede rijeigenschappen.

Content Image 124

AUTOGAS/LPG ONDERHOUD EN SERVICE aan het PRINS VSI-2.0 systeem

De intervallen voor filtervervanging en software update kunnen afwijkend zijn in verband met de wisselende lpg-kwaliteit en het rijgedrag.

Vraag Sami Auto's of een andere intervalperiode noodzakelijk is.

Vragen of interesse?

Gerelateerde Services

next.svg
prev.svg

Financieren / Leasen

Veel ondernemers kiezen voor een Amerikaanse bedrijfswagen. De voordelen zijn bekend: ruimte, 5 royale zitplaatsen (dubbele cabine), lage wegenbelasting, meer trekkracht(3500kg), kwalitatief ongekend goed en een lange levensduur. Wat het rijden van een Dodge RAM, Ford Raptor of andere Amerikaanse auto voor ondernemers nog aantrekkelijker maakt is het BPM vrij kunnen rijden. Dit komt door het grijze kenteken.

Bij Sami Auto’s bieden we onze klanten financiering op maat aan. Van financial, full operational lease tot financieringen, wij denken met u mee en kunnen u in contact brengen met de juiste partijen. Zonder dat u onnodige vragen hoeft te beantwoorden.

LEES MEER
next.svg

Garantie

De PREMIUM DEALER PLUS GARANTIE van Sami Auto’s B.V. geeft u in ieder geval snelle en bekwame hulp. U profiteert van onze jarenlange knowhow op het gebied van snelle en ongecompliceerde afhandeling. De Garantie volgens Sami Auto’s Garantie voorwaarden.

LEES MEER
next.svg

Inkoop / taxatie

Ook wanneer het aankomt op het verkopen van uw huidige auto kunt u vertrouwen op onze expertise. Onze specialisten zullen u een marktconforme prijs bieden. Overname lopende lease contracten behoort ook tot de mogelijkheden. Snel, veilig en vertrouwd uw pick-up verkopen doet u bij ons.

Gelieve vooraf contact op te nemen en duidelijk maken om wat voor auto het gaat. Bij interesse zullen onze experts een afspraak met u inplannen.

Algemene voorwaarden:

LEES MEER
next.svg

LPG

De Dodge RAM 1500 met Prins LPG-installatie. Zijn uitstekende prestaties voor wat betreft trekkracht, kwaliteit en flexibiliteit en zeer aantrekkelijke brandstofkosten maken deze pick-up interessant voor een breed spectrum van klanten.

LEES MEER
next.svg

Onderhoud

Voor een servicebeurt, onderhoud aan uw RAM® gaat u natuurlijk naar de RAM® dealer. Die kent uw Dodge RAM 1500® als geen ander. Bij SAMI AUTO’S B.V. kunt u erop vertrouwen dat alle werkzaamheden aan uw RAM pick up truck worden uitgevoerd door speciaal opgeleide monteurs en dat daarbij uitsluitend met Mopar® originele onderdelen wordt gewerkt.

LEES MEER
next.svg

O.CT Tuning

Hoewel de RAM 1500 al bol van cilinderinhoud en prestatievermogen van de band rolt, zijn er toch nog optimalisatiemogelijkheden. Dankzij de samenwerking tussen importeur en O.CT bestaat derhalve de mogelijkheid het vermogen van de RAM 1500 naar een nieuw niveau te tillen. AEC is als geautoriseerd importeur verantwoordelijk voor de in Europa toegelaten, Amerikaanse voertuigen terwijl O.CT als pionier op het gebied van voertuigoptimalisatie en sinds vele jaren partner van Chrysler verantwoordelijk is voor de optimalisatie van de besturingseenheid. Deze combinatie maakt voor u een compleet nieuwe rijervaring mogelijk!

LEES MEER
next.svg

verzekering

Een verzekering is voor iedereen anders en om die reden maatwerk. Bij Sami Auto’s bieden we u in samenwerking met derden verschillende mogelijkheden met betrekking tot het verzekeren van uw nieuwe auto. Onze partners gaan met u in gesprek, luisteren naar uw wensenen zorgen ervoor dat u ontspannen rond kuntrijden. Dat maakt autorijden nog aangenamer.

LEES MEER
next.svg