loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Content Image 2

Financieren / leasen

Stap in en rijd weg, dat is het idee van ons Financial Lease product via Santander Consumer Finance, Alphera, Volkswagenbank, Findio, Hiltermannlease, ABN Amro en nog veel meer. Zowel de maandelijkse aflossing, de looptijd als de eventuele slottermijn van de auto worden afgestemd op uw persoonlijke situatie. Het rentepercentage staat gedurende de gehele looptijd van de Financial Lease vast.

Met ons Financial Lease product rijdt u een Dodge Ram waarbij u profiteert van vele (fiscale) voordelen en hoeft u geen gebruik te maken van uw eigen financiële middelen. Zo blijft uw werkkapitaal beschikbaar voor andere doeleinden.

Financial Lease

Financial Lease is een zakelijke lease vorm om een auto aan te schaffen voor de onderneming. Je bent als koper direct de economische eigenaar van de auto, waardoor je profiteert van fiscale voordelen.

Operational lease

Operational Lease is een lease vorm om een auto te leasen voor de onderneming. Je bepaalt vooraf een leasetermijn en levert de auto na de termijn weer in. Je komt niet in aanmerking voor fiscale voordelen, omdat je geen eigenaar bent van de auto. Het wordt gezien als een uitgave en niet als een investering.

Shortlease

Shortlease is een lease vorm waarbij je voor een kortere periode een auto huurt voor de onderneming. Omdat de termijn vaak korter is, wordt dit gezien als de duurste leasevorm die er is. Daarnaast is ook deze vorm van leasen een uitgave welke niet in aanmerking komt voor fiscale voordelen.

Vragen of interesse?

Gerelateerde Services

next.svg
prev.svg

Financieren / Leasen

Veel ondernemers kiezen voor een Amerikaanse bedrijfswagen. De voordelen zijn bekend: ruimte, 5 royale zitplaatsen (dubbele cabine), lage wegenbelasting, meer trekkracht(3500kg), kwalitatief ongekend goed en een lange levensduur. Wat het rijden van een Dodge RAM, Ford Raptor of andere Amerikaanse auto voor ondernemers nog aantrekkelijker maakt is het BPM vrij kunnen rijden. Dit komt door het grijze kenteken.

Bij Sami Auto’s bieden we onze klanten financiering op maat aan. Van financial, full operational lease tot financieringen, wij denken met u mee en kunnen u in contact brengen met de juiste partijen. Zonder dat u onnodige vragen hoeft te beantwoorden.

LEES MEER
next.svg

Garantie

De PREMIUM DEALER PLUS GARANTIE van Sami Auto’s B.V. geeft u in ieder geval snelle en bekwame hulp. U profiteert van onze jarenlange knowhow op het gebied van snelle en ongecompliceerde afhandeling. De Garantie volgens Sami Auto’s Garantie voorwaarden.

LEES MEER
next.svg

Inkoop / taxatie

Ook wanneer het aankomt op het verkopen van uw huidige auto kunt u vertrouwen op onze expertise. Onze specialisten zullen u een marktconforme prijs bieden. Overname lopende lease contracten behoort ook tot de mogelijkheden. Snel, veilig en vertrouwd uw pick-up verkopen doet u bij ons.

Gelieve vooraf contact op te nemen en duidelijk maken om wat voor auto het gaat. Bij interesse zullen onze experts een afspraak met u inplannen.

Algemene voorwaarden:

LEES MEER
next.svg

LPG

De Dodge RAM 1500 met Prins LPG-installatie. Zijn uitstekende prestaties voor wat betreft trekkracht, kwaliteit en flexibiliteit en zeer aantrekkelijke brandstofkosten maken deze pick-up interessant voor een breed spectrum van klanten.

LEES MEER
next.svg

Onderhoud

Voor een servicebeurt, onderhoud aan uw RAM® gaat u natuurlijk naar de RAM® dealer. Die kent uw Dodge RAM 1500® als geen ander. Bij SAMI AUTO’S B.V. kunt u erop vertrouwen dat alle werkzaamheden aan uw RAM pick up truck worden uitgevoerd door speciaal opgeleide monteurs en dat daarbij uitsluitend met Mopar® originele onderdelen wordt gewerkt.

LEES MEER
next.svg

O.CT Tuning

Hoewel de RAM 1500 al bol van cilinderinhoud en prestatievermogen van de band rolt, zijn er toch nog optimalisatiemogelijkheden. Dankzij de samenwerking tussen importeur en O.CT bestaat derhalve de mogelijkheid het vermogen van de RAM 1500 naar een nieuw niveau te tillen. AEC is als geautoriseerd importeur verantwoordelijk voor de in Europa toegelaten, Amerikaanse voertuigen terwijl O.CT als pionier op het gebied van voertuigoptimalisatie en sinds vele jaren partner van Chrysler verantwoordelijk is voor de optimalisatie van de besturingseenheid. Deze combinatie maakt voor u een compleet nieuwe rijervaring mogelijk!

LEES MEER
next.svg

verzekering

Een verzekering is voor iedereen anders en om die reden maatwerk. Bij Sami Auto’s bieden we u in samenwerking met derden verschillende mogelijkheden met betrekking tot het verzekeren van uw nieuwe auto. Onze partners gaan met u in gesprek, luisteren naar uw wensenen zorgen ervoor dat u ontspannen rond kuntrijden. Dat maakt autorijden nog aangenamer.

LEES MEER
next.svg