loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Content Image 118

LPG SYSTEEM VOOR RAM 1500 PICK UP

De Dodge RAM 1500 met Prins LPG-installatie. Zijn uitstekende prestaties voor wat betreft trekkracht, kwaliteit en flexibiliteit en zeer aantrekkelijke brandstofkosten maken deze pick-up interessant voor een breed spectrum van klanten. Sami Auto’s en de importeur partner zorgen samen voor een perfecte montage en een strenge eindcontrole van alle pick-up voertuigen door de centrale ombouwdienst van het voertuigencentrum in Antwerpen (België) of inbouw station partner omgeving Almelo Nederland. Met behulp van geteste software van Prins en een exacte kalibratie op de rollentestbank kan de RAM 1500 met LPG-installatie onder alle omstandigheden zijn volle prestaties leveren.

122L ringtank

De bekende 122L bruto tank (netto 98 liters) is geïnstalleerd in de ruimte waar normaliter het reservewiel zich bevindt. Afhankelijk van de rijstijl biedt dit een aanvullende actieradius van 500+ kilometer.

200L cylindertank

Een alternatief is de 200L bruto tank (netto 160 liters) geïnstalleerd in de laadruimte. De tank is helemaal voorin de laadruimte geplaatst om zo de meeste ruimte te besparen. Dankzij de cover is de tank beschermd tegen alle weersomstandigheden. De actieradius met de 200L tank is meer dan 800 kilometer, afhankelijk van de rijstijl.

322L combinatie

Bij Sami Auto’s is het zelfs mogelijk om beide tanken te combineren. Dit resulteert in een totale lpg-actieradius van meer dan 1300 kilometer en in combinatie met de benzinetank zelfs tot 1800 kilometer.

Vragen of interesse?

Gerelateerde Services

next.svg
prev.svg

Financieren / Leasen

Veel ondernemers kiezen voor een Amerikaanse bedrijfswagen. De voordelen zijn bekend: ruimte, 5 royale zitplaatsen (dubbele cabine), lage wegenbelasting, meer trekkracht(3500kg), kwalitatief ongekend goed en een lange levensduur. Wat het rijden van een Dodge RAM, Ford Raptor of andere Amerikaanse auto voor ondernemers nog aantrekkelijker maakt is het BPM vrij kunnen rijden. Dit komt door het grijze kenteken.

Bij Sami Auto’s bieden we onze klanten financiering op maat aan. Van financial, full operational lease tot financieringen, wij denken met u mee en kunnen u in contact brengen met de juiste partijen. Zonder dat u onnodige vragen hoeft te beantwoorden.

LEES MEER
next.svg

Garantie

De PREMIUM DEALER PLUS GARANTIE van Sami Auto’s B.V. geeft u in ieder geval snelle en bekwame hulp. U profiteert van onze jarenlange knowhow op het gebied van snelle en ongecompliceerde afhandeling. De Garantie volgens Sami Auto’s Garantie voorwaarden.

LEES MEER
next.svg

Inkoop / taxatie

Ook wanneer het aankomt op het verkopen van uw huidige auto kunt u vertrouwen op onze expertise. Onze specialisten zullen u een marktconforme prijs bieden. Overname lopende lease contracten behoort ook tot de mogelijkheden. Snel, veilig en vertrouwd uw pick-up verkopen doet u bij ons.

Gelieve vooraf contact op te nemen en duidelijk maken om wat voor auto het gaat. Bij interesse zullen onze experts een afspraak met u inplannen.

Algemene voorwaarden:

LEES MEER
next.svg

LPG

De Dodge RAM 1500 met Prins LPG-installatie. Zijn uitstekende prestaties voor wat betreft trekkracht, kwaliteit en flexibiliteit en zeer aantrekkelijke brandstofkosten maken deze pick-up interessant voor een breed spectrum van klanten.

LEES MEER
next.svg

Onderhoud

Voor een servicebeurt, onderhoud aan uw RAM® gaat u natuurlijk naar de RAM® dealer. Die kent uw Dodge RAM 1500® als geen ander. Bij SAMI AUTO’S B.V. kunt u erop vertrouwen dat alle werkzaamheden aan uw RAM pick up truck worden uitgevoerd door speciaal opgeleide monteurs en dat daarbij uitsluitend met Mopar® originele onderdelen wordt gewerkt.

LEES MEER
next.svg

O.CT Tuning

Hoewel de RAM 1500 al bol van cilinderinhoud en prestatievermogen van de band rolt, zijn er toch nog optimalisatiemogelijkheden. Dankzij de samenwerking tussen importeur en O.CT bestaat derhalve de mogelijkheid het vermogen van de RAM 1500 naar een nieuw niveau te tillen. AEC is als geautoriseerd importeur verantwoordelijk voor de in Europa toegelaten, Amerikaanse voertuigen terwijl O.CT als pionier op het gebied van voertuigoptimalisatie en sinds vele jaren partner van Chrysler verantwoordelijk is voor de optimalisatie van de besturingseenheid. Deze combinatie maakt voor u een compleet nieuwe rijervaring mogelijk!

LEES MEER
next.svg

verzekering

Een verzekering is voor iedereen anders en om die reden maatwerk. Bij Sami Auto’s bieden we u in samenwerking met derden verschillende mogelijkheden met betrekking tot het verzekeren van uw nieuwe auto. Onze partners gaan met u in gesprek, luisteren naar uw wensenen zorgen ervoor dat u ontspannen rond kuntrijden. Dat maakt autorijden nog aangenamer.

LEES MEER
next.svg