loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Content Image 1

2022 RAM 1500 LIMITED 10E JUBILEUM EDITIE

Geslaagd in eersteklas materialen, unieke technologie en een legendarisch naamplaatje, viert de limited 10th anniversary edition een decennium van leiderschap van RAM luxe truck.

"De nieuwe 2022 Ram 1500 Limited 10th Anniversary Edition viert 10 jaar leiderschap in luxe pick-ups, met de ultieme combinatie van capaciteit, luxe en verfijning." Kopers van Ram 1500 Limited genieten al tien jaar van materialen van de hoogste kwaliteit en de Limited 10th Anniversary Edition is het nieuwste voorbeeld van hoe Ram de meest luxueuze pick-ups in de branche levert."

Content Image 2

Adembenemend uit elke hoek

De buitenkant is gehuld in verschillende kleuren naar keuze, waaronder Patriot Blue Pearl Coat (afgebeeld) en exclusief voor het Limited 10th Anniversary - model, Blue Shade Pearl Coat. Alle worden geaccentueerd door smaakvolle chromen details en verkr ijgbaar met 22 - inch gepolijste aluminium wielen.

Content Image 3

A Decade's Worth of Detail

Binnenin trekt een exclusieve 10th Anniversary-badge de aandacht bovenop de gewatteerde, met leer beklede middenconsole.

Content Image 4

Custom Graphics

Bij het opstarten verschijnt een unieke 10th Anniversary-afbeelding op het meterclusterscherm, geaccentueerd door gesatineerde aluminium sierringen

Content Image 5

Harman Kardon® Premium-audio

Een 900 watt, 19 luidsprekers Harman Kardon® Premium Audio System wordt standaard geleverd en heeft premium aluminium accenten.

Content Image 6

Soms verfijning

Binnenin vind je een exclusief nieuw indigo- en zeezoutgrijs kleurenschema, met gewatteerde, met leer beklede stoelen en deurinzetstukken, plus suède accenten in het hele interieur.

Content Image 7

Jeweled Shifter

Een exclusieve schakelknop met juwelentextuur zorgt voor een verhoogde ervaring bij elke aanraking.

Content Image 8

Echte houtstructuren

Adembenemende zwarte, Argentijnse houtstructuren met open poriën helpen het 10th Anniversary-model te onderscheiden van andere Ram Brand-trucks.

Content Image 9

Multifunctionele achterklep MWK

De befaamde multifunctionele achterklep wordt standaard geleverd, voor gemakkelijke toegang tot en aanpassingsvermogen voor verschillende ladingen.

Content Image 10

ram-hemi-V8-engine

5.7L HEMI® V8 with MDS technology

De vermaarde 5,7 l HEMI® V8-motor biedt de legendarische kracht en het vermogen wat je ondertussen van de naam verwacht.

Content Image 47

TorqueFlite® 8-Speed Automatic Transmission

TorqueFlite®, de automatische transmissie met acht versnellingen, maakt gebruik van de nieuwste technologie om schakelmanoeuvres automatisch te verwerken en te optimaliseren voor efficiëntie, prestaties en rijeigenschappen.

ALLES IS MOGELIJK

Onze meest luxueuze truck kan van jou zijn

Content Image 12

Ram-trucks bestaan zeker al langer dan 10 jaar, maar het luxe Limited-model verscheen voor het eerst in 2012. 10 jaar later is hij net zo luxueus als altijd met gewatteerde lederen stoelen en gewatteerde deurpanelen, interieurbekleding van echt hout en metaal en een suède hemelbekleding. De 10th Anniversary Edition voegt metalen pedalen toe, een speciale schakelknop voor de automatische transmissie, een nieuwe Indigo/Sea Salt Grey interieurkleurencombinatie, een stereo met 19 luidsprekers en natuurlijk krijg je een 10th Anniversary-badge op de console.

Buiten behoudt de sjieke nieuwe Ram zijn knappe uiterlijk, maar krijgt hij een exclusieve nieuwe koetswerkkleur genaamd Blue Shade. Er is ook een multifunctionele achterklep en een in het midden gemonteerde opstap van Mopar. Het bed heeft verstelbare bevestigingshaken voor de lading.

Stel hieronder uw vraag